Gravidfotografering

Det finns så mycket vackert med en gravid kvinna. Både på utsidan och insidan. Det är en ära att få bära sitt barn i magen och det är en fantastiskt tid som är en liten del av ens liv. Låt mig föreviga den, så att du i framtiden kan blicka tillbaka på de veckorna du var gravid och minnas hur fantastiskt vacker du var. 

  • Paket liten - 1.795 kronor

I det här paketet fotar jag i 30 minuter där två klänningsbyten ingår, där de bästa bilderna sedan väljs ut av mig. Därefter redigeras de och läggs upp i ett onlinegalleri, där ni kan titta på bilderna och välja ut era sju favoriter. Fotografierna skickas sedan i högupplöst digital form. 

  • Paket stor - 2.895 kronor

I det här paketet fotar jag i 60 minuter där fyra klänningsbyten, där de bästa bilderna sedan väljs ut av mig. Därefter redigeras de och läggs upp i ett onlinegalleri, där ni kan titta på bilderna och välja ut era fjorton favoriter. Fotografierna skickas sedan i högupplöst digital form. 

Jag har flera klänningar i olika storlekar som finns att välja bland. Det är upp till dig om du önskar fler ombyten eller ej. Det går även att köpa till en blomkrans utöver paketen, som kostar 700kr. 

Bokningsavgift tillkommer på 500kr vid bokningstillfället för att säkerställa ert datum. Bokningsavgiften dras sedan av på totalsumman.

350kr per extrabild utöver paketen