Bröllopspaket

Först och främst vill jag säga stort grattis till ert kommande bröllop och vad roligt att just ni har hittat hit. Vissa av er är möjligtvis precis i startgroparna inför ert kommande bröllop,  andra mitt i planeringen och vissa av er kanske till och med är i slutspurten till att bli man och fru. Oavsett vart i planeringen ni är så är ni välkomna hit! Mitt mål med att fotografera ert bröllop är att fånga alla ögonblick, alla känslor och de speciella stunderna som dagen har att erbjuda. Jag skulle se mig som en person som dokumenterar er precis som ni är, glädjetårarna som rinner ned för kinden, den första kyssen som man och fru, svärmor i ett skrattanfall... Oavsett vilka ni är så vill jag att ni ska känna att just era bilder speglar er och er personlighet, och att ni får fina bilder som väcker känslor flera år efter er första bröllopsdag. 

Bronspaketet

I det här paketet ingår det ett planeringsmöte samt provfotografering inför bröllopet där tio stycken högupplösta bilder ingår. Sedan tar vi porträttfoton på er innan eller efter vigsel, och så är jag med er under vigseln och fångar de viktigaste ögonblicken, känslorna och era första steg som man och hustru. I det här paketet ingår tre timmars fotografering samt ungefär 100 stycken högupplösta digitala bilder. Alla samlade på ett fint USB-minne.

11.500kr inkl. moms

Silverpaketet

I det här paketet ingår det ett planeringsmöte samt provfotografering inför bröllopet där tio stycken högupplösta bilder ingår. Det här paketet är en halvdag vilket innebär fem timmars sammanhängande tid, där ni själva väljer ut när ni vill att jag ska närvara. I det här pakatet ingår det upp till 250 stycken högupplösta digitala bilder samlade på ett fint USB-minne. Här ingår även ett Fine art print 30x40 cm.

16.500kr inkl. moms

Guldpaketet

I det här paketet ingår det ett planeringsmöte samt provfotografering inför bröllopet där tio stycken högupplösta bilder ingår. Det här paketet är en nästan en heldag vilket innebär åtta timmars sammanhängande tid, där ni själva väljer ut när ni vill att jag ska närvara. I det här paketet ingår det upp till 400 stycken högupplösta digitala bilder samlade på ett fint USB-minne. Här ingår även ett Fine art print 30x40 cm.

23.500kr inkl. moms

Diamantpaketet

I det här paketet ingår det ett planeringsmöte samt provfotografering inför bröllopet där tio stycken högupplösta bilder ingår. Jag är med er under förberedelser, vigseln, fotar porträttbilder samt medverkar under kvällens festligheter för att fånga alla känslor från både er som brudpar samt era gäster. Här ingår det alltså en heldag, där jag närvarar under alla sekvenser på er bröllopsdag, sammanlagt 12 sammanhängande timmar. I det här paketet ingår det upp till 600 stycken högupplösta digitala bilder samlade på ett fint USB-minne. Här ingår det även två stycken 30x40 Fine art prins. 

29.500kr inkl. moms

Stadshusbröllop

Stadshusbröllop med fotografering i en och en halv timma där det ingår upp till 100 stycken högupplösta digitala bilder. Som sedan samlas på ett fint USB-minne

4.495kr inkl. moms

* I alla paket tillkommer det milersättning utanför Stockholm på 50kr/milen. 

Avbokningsregler bröllop:
Vid kontraktskrivning skickas det ut en faktura på 50% av totalbeloppet med tio dagars förfallodatum. När denna är betald är bokningen garanterad och ert datum är spikat. Om avbokning sker tidigare än 60 dagar innan bröllopet, så är det 25% av bokningsavgiften som går förlorad. Om det mot förmodan är mindre än 60 dagar kvar till bröllopet så är det hela bokningsavgiften som går förlorad. Om det är mindre än 14 dagar kvar till bröllopet så krävs det även att totalbeloppet betalas in av kunden.